oy Sar
Pitanje je banalno, ali se ne uzrujavaj jer to ne mozes znati ako nisi dozivio ili ti netko nije rekao. Banalno je kad to znas i naucis to, sve do tada je upitnik
Dockanja na POSu nema. Znaci kada dodjes na POS, mozes mijenjati brodove koji su u Ship maintanance bay-u i taj isti POS module ti omogucava ship refitting dok si na POSu; dakle, mozes mjenjati module na brodu..(npr skinuti jedno naoruzanje i staviti drugo). Corporate hangar array ti omogucuje da spremas stvari u divisionima samog corp hangara i kasnije ih upotrebljavas u svrhu...recimo fittanja broda. Budes vidio kada ces probati raditi refit dalje od 3 km od Ship maintanace arraya, pa ces onda shvatiti vecinu stvari

U trenutku odlogiravanja iz igre, brod jos neko vrijeme pluta, a onda nestaje u nepoznatom pravcu sve dok se ne ulogiras nazad. Ista stvar je sa brodom koji je parkan na POSu. Razlika je u tome sto brod u otvorenom svemiru se vraca u nezasticeni dio, dok se ovdje vrati u zasticenu sferu POS-a.
Ukoliko imas jos pitanja, slobodno ih postavljaj.
Lijepo od tebe sto si sam kreirao topic. Ja naime imam volje odgovarati na pitanja, ali ne bas pretjerano u igri, a na forumu bas i ne mogu sam sebi izmisljati pitanja koje mozebitni noob moze postaviti kao njemu nepoznate pojedinosti u igri.