[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
ELITE ALLIANCE FORUM • View topic - Misije agenti i nagrade.....

ELITE ALLIANCE FORUM

EVE Online ELITE Alliance and friends forum
Home Page Home Page Home Page Home Page
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics

Delete all board cookies

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Home Page Home Page  [ 6 posts ] 
  Print view
Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Misije agenti i nagrade.....
PostPosted: Wed Sep 10, 2008 2:38 pm 
Plahuter

Ok kad sam krenuo igrati (bilo je to davno) slucajno sam naletio na lika koji mi je davo takve mraq misije da se nitko njemu nemoze niti pribliziti vise. Dobio sam cak i implante kod njega a igro sam...5 dana? Neznam koji jel ima negdje gdi mogu se nekak podsjetit di je taj agent bio?

Kako dobiti misije u kojima dobijes implante? Jel ima negdje popis agenata koji ih daju?
Ocu memory i intel implante da skratim skilanje cim vise :)

Profile  

Post subject: Re:Misije agenti i nagrade.....
PostPosted: Wed Sep 10, 2008 5:04 pm 
Gazda jezda

hmm to dobijes u storyline misijama, a ti si ...najvjerojatnije... dobio tog agenta na samom pocetku igranja...

NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite
VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS
ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO

Profile  

Post subject: Re: Misije agenti i nagrade.....
PostPosted: Fri Jan 23, 2009 2:54 pm 
Grintavac

Kada radis misije za odredjeni corp, svako 16 misija (+/- par) ti se ponudi storyline misija (sama ti se pojavi u journalu i dobijes eve-mail da te taj agent treba za jednu specijalnu misiju koja ce puno znaciti za tvoje odnose s tim corpom)...
Storyline misije su specificne jer bitno povecavaju odnose s tim corpom te jako cesto je bonus nagrada implant...
Implant ne mora biti nagrada svaki put, ali u prosjeku kod mene je to nagrada 60% puta, i uvijek bonus ako se misija odradi na vrijeme...

Profile  

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 3:03 pm 
Frajer

Ono sto moze biti lose kod storyline misija (za iskusne igrace ova informacija ne znaci nista jer vec sasvim dobro barataju terminom "standing") to je storyline misija protiv suparnicke fakcije (npr. kod Gallente agenata, misija protiv Amarr ili Caldari).
U tom slucaju ako se odlucite prihvatiti ovakvu misiju, ovo pogotovo vrijedi za agente sa L3 i L4 (ili ako odradite gomilu L1 i L2 ovakvih misija), gubite standing sa nekom od glavnih fakcija. To u najboljem znaci da necete moci koristiti agente od te fakcije (standing do -2.0), a u najgorem slucaju na vas ce biti pucano ako udjete u high sec jedne od navedenih fakcija (sto vam je manji stend to ce se za vas zatvoriti prvo pristup 1.0 svemiru, pa sve nize i nize do trenutka kad vise uopce necete moci uci u high sec doticne fakcije).

"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders."
--Anonymous

Profile  

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 4:00 pm 
Plahuter

Kod storyline misija se uvijek gubi stand sa neprijateljskom frakcijom, zbog tzv 'derived modification' , tj cim radis storyline za gallente ,pomazes neprijateljima caldarija i gubis stand sa njima.. ali opet nije tako velika kolicina kao ovo sto si ti rekao.

Profile E-mail  

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 9:50 pm 
Grintavac

S dobrim social skillovima neces puno gubiti utjecaja(standings) kod suparnickih frakcija..
Na primjer ja sam skoro godinu dana radio konstantno misije level 4 za brutor tribe i minmatar command, po defaultu sam gubio standings prema ammar i caldari, ali nemam nikakvih problema za uci u space... jedino sto mislim da bi mi bilo dosta teze pocet raditi ammar misije... caldari jos uvijek mogu... ali na mene nitko jos ne puca po empireu... puno gore je fajtanje u low-sec gdje gubis sec standings pa ne mores uci nigdje u empire...

Profile  

Search for:
Home Page Home Page  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]