bljuv...
ne za tebe Zura.. ti si posao obavio cist fino... i sto je najgore, ja to sve vec znam...Nadao sam se da si prokljuvio nesto drugo, bas na samom POSu. Znaci, jedino nam preostaje rentanje slotova. Onda cemo napraviti POSeve za walkow i ostale u Vezili. Pa bih mogao iz stanice rentati slotove... no ..cini mi se.. da u vezili nema offica za iznajmiti

Opet se dovodi pojednostavljanje stvari, svi u jedan corp. Znamo svi da to znaci vjerojatno ponovno svadjanje i raspadanje.. Dakle, ideja smrdi..
OK..Walkow ce napraviti svoj POS, Ja cu im isplatiti njihov caldari medium POS i vratiti ostalu opremu sto su mi dali. Ostalima iz Alliance cu vratiti novac koji su ulozili, dakle po 250 milja Akademiji i Zagreb Knightsima. Ako ima jos netko tko se osjeca zakinut ovim zakljuckom, neka pise ovdje.
Obrazlozenje:
Napravljena su dva POSa. Buduci da sam ih ja postavljao, pristup imaju clanovi ELITE Corpa. Walkow zeli pristup POSovim, razumljivo. Ne znamo/ne mozemo/nemoguce je da clanovim alliance imaju pristup POSU, ma koliko mi to htjeli. Ispravna stvar je da si Walkow napravi POS, ali solo , kao sto smo si i mi, ELITE Corp, napravili. To ne znaci da im necemo pomoci, vec znaci da si ga postavljaju i odrzavaju sami. Moj prijedlog je bio da se walkowci pridruze ELITE Corpu ili da radimo novi POS, njihov izbor je bio novi POS. Bilo kako bilo, nove POSEve i trebamo raditi. Postojeci POSevi imaju moona hravesting i refining, dok nemaju proizvodnju. Morat cemo napraviti jos POSova da bi mogli postaviti proizvodne module. U prvu fazu postavljanja POSova, Walkow je stavio na raspolaganje Caldari medium tower, corp hangar array i dva laba. Buduci da oni nemaju direktne koristi od toga, razumljivo je da im vratim opremu i isplatim caldari medium tower (da ne bi morao sve rusiti da im ga vratim).
Akademija je dala novac za projekt ali, na zalost ni oni nemogu pristupiti POSovima, ni u jednom slucaju, osim sto se mogu sakriti u FF. Nemaju koristi od ulozenog, osim na nivou alliance, no kako svi gledaju samo svoju korist, a kao ja upravljam alliancom, pa je korist od nje moja korist, realno je da im vratim ulozeno.
Zagreb Knights nemaju interesa za POSeve, a ni nemaju pristup istima, osim pristup u FF, fer je da im vratim novac.
Projekt Khanid vise nije projekt saveza, nego projekt ELITE Corpa. Svi koji mogu i zele, mogu se uslepati solo. Dobit ce pomoc u savjetima i radu (koliko mogu), ostalo se moraju snalaziti sami. Pri tome mislim na nacin na koji radi Walkow. Postavljanje svog POSa i vodjenje POSa za svoj racun.
Projekt Anshar je trenutno obustavljen. Ruda se i dalje nastavlja skupljati. Projekt ce se nastaviti vrlo brzo, samo da ja pohvatam konce. Dva projekta voditi istovremeno je tesko, jos ako to cinim sam, to je moja glupost onda.
Nadam se da ce ovo smiriti tenzije.