|
| Author |
Message |
nbelite
|
Post subject: DOMINION Posted: Tue Dec 01, 2009 11:48 am |
|
 |
| Gazda jezda |
Joined: Mon Nov 26, 2007 8:22 pm Posts: 986 Location: Zagreb |
|
|
|
Evo..
stigao je i prvi dvanaest i sad cekamo da se DOMINION instalira na server... grebemo, slinimo..u neizvjesnosti smo...
Imamo puno vremena do 21:00..(mos si misliti da ce so tada biti gotovo), puceni prijasnjim iskustvima oko novih patcheva..znamo da cemo se nacekati.
Citao sam o DOMINIONU, malo, pogledao trailove, no za ovaj mali community, dajte jos jednom da prozvacemo temu, kad vec imamo vremena. Kakve su promjene, sto donosi novog, DUST 154..ili kako vec????
Nemojte samo prevesti sa ofcijalnog objasnjenja patcha...mada mozete i to.. dajte pistite ono sto se sapce po kuloarima..
Da li su samo planete i njihovi zivoti promijenjeni...texture, borbe i ino..ili ima jos sranjaca koja cekaju iza ugla...
NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO
|
|
| Top |
|
 |
|
LionKing
|
Post subject: Re: DOMINION Posted: Tue Dec 01, 2009 11:57 am |
|
|
|
|
Full Featured In-Game Browser
Fully compliant with current industry browsers, including support for the many ‘EVE-enabled’ sites created by the community.
znaci poboljsanja sa ingame brauzerom bolji pristup prema sajtovima ala ne znam, battleclinic i takvim
tako bar kazu
slijedece je mail, kao neka poboljsanja
pa sto je nb vec spomenuo, ukrasene planete i "starfields", stogod to znacilo
Pirate Faction Epic Arc Missions navodno, epic arc misije duboko u faction systemima samo ne znam tko ce to prezivit, osim onih koji "zivu" tamo
moran ca
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: DOMINION Posted: Tue Dec 01, 2009 11:59 am |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
ooo brzi odziv...fino ima se vremena, jebga frka je frka  nego..sto se eve tice, sto nije vec bilo u apokryphi mijenjanje nalicja planeta..ili je to vec bilo negdje prije??
NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO
|
|
| Top |
|
 |
Fildermac
|
Post subject: Re: DOMINION Posted: Tue Dec 01, 2009 12:49 pm |
|
| spija |
|
|
|
hej ekipe
dugo nisam bia tute na ovome forumu vidin da se nešto dešava
mislin se i ja pridružit ono planiram več dvije godine
e a šta je to dominion sad neka nova igra?
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: DOMINION Posted: Tue Dec 01, 2009 2:10 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
oy Fil... nesto  DOMINION je ekspanzija na postojecu EVE u obliku patcha
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: DOMINION Posted: Tue Dec 01, 2009 3:16 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
|
|
| Top |
|
 |
Aladari
|
Post subject: Re: DOMINION Posted: Thu Dec 03, 2009 1:24 pm |
|
| spija |
|
|
Grebemo slinimo, ahem ^^ , kako tko, s obzirom koji mi je trening ( waiting ) vrijeme, bah, bićem sretan ako mi login padne na pamet negdje 4-5 MJ iduće godine Ovo čudo od patcha više se tiče 0.0 corp/alianca po jednostavnoj matematici grupiranja snaga = manje šansi da će 1 aliance držat po 3-4 regije i slično, već će bit sretni i sa jednom, ( konstelacijom ) Patch, pa i nije problem, čekaj da bocnu prvo jedno 3-4 hotfixa, mislim da prvi već ide dan - 2 nakon patcha ( po običaju ). Planete , ma napokon izgleda ko planeta "neštO" lakše je skeniranje, a ostalo, meh, dok ja mognem pilotirat sa time, ope će ga mjenjat (tomb-at) Živio, i btw pazi se ruskih postova na forumu 
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: DOMINION Posted: Thu Dec 03, 2009 5:50 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
pocisceno... nisi valjda isao klikat na njih??? 
|
|
| Top |
|
 |
Zuraludne
|
Post subject: Re: DOMINION Posted: Thu Dec 03, 2009 11:55 pm |
|
 |
| Frajer |
|
|
Od novosti sam oduševljen slijedećim: - napokon kakav-takav solidan mail messaging sistem, gdje (vidi vraga) napokon mozes viditi i poruke koje si poslao!! da da... i to je stiglo - Fleet op komanda: kreiraš fleet, klikneš da ga "objavi" i članovi korpa fino preko fleet komande mogu uletit u neku aktivnu fleet operaciju. fino .. jednostavno .. pregledno. 'x' u corp prozoru je postao obsolete. Ne znam kako to fercera na razini alijance ili šire.. vjerojatno još uvijek kroz 'x'  - na gornjem desnom dijelu ekrana "Sovereignity" je postao link na vrrrlo zgodan niz informacija.  obavezno isprobati. - Faction ships: ima novih, postojećima malko štelanje klipova i stavljanje novih spojlera i tako to.. fino fino. Ostalo, ko šta Aladari kaže, prčkuljenje po sov kriterijima zauzimanja i oslobađanja sistema
"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders." --Anonymous
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: DOMINION Posted: Wed May 26, 2010 7:58 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
Eh a taman sam apsolvirao 20% toga odavde  , sad stize prava tiranija
|
|
| Top |
|
 |
buljager
|
Post subject: Re: DOMINION Posted: Wed May 26, 2010 8:02 pm |
|
 |
| smutljo |
|
|
ja ga nemrem ni instalirat.. 
KOME JE SUDJENO DA BUDE JEBEN- NJEMU GAĆE SAME PADAJU
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: DOMINION Posted: Wed May 26, 2010 8:51 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
ja sam uspio za test server, ali ni on ne radi 
|
|
| Top |
|
 |
|
|