|
| Author |
Message |
ot0_m0t0
|
Post subject: Yo deckovi! Posted: Sat Feb 28, 2009 10:10 am |
|
 |
| Plahuter |
|
|
Yo deckovi! Uplatio sam igru dalje znaci Im back....kinda  Uglavnom idem sljakat na teren i nema me koji mjesec, ali to znaci da ce bit para za igru pa nek se lik skilla. Dat cu pass Nbelite-u pa mozda mi on lika propelja koji put nekuda ako pozeli. Glavna vijest je : Megathron JE NA CARINI! Zasto tako dugo you ask? Well nije doso sto godina pa sam poslao mejl u EoN reko kaj koji k? Kaze dasa cek da vidim, jao mali iz podruma zaboravio poslat. Kaze direktor dobit ces ti svoj brod makar ga ja moro poslat sam. Mda... Za dva dana eto Fedex gospodja me lovila posvuda sa nekakvom punoci pa je to rijeseno. Nadam se isporuci... ubrzo. Vikend, carina, balkanci.... neznam. Kad dodje mozemo na neku pivu pa se vidimo jer me zanima gro toga. Jeste presli u nulu, imamo POS, ocemo radit T3 brodove, koji kurac radite onaj neki Aphkoho wtf je to, slazemo titana? E da i zaboravio sam ali nakon malo resercha pronasao sam nacin da vam osiguram svima Megathron modele po promotivnoj cijeni. Treba jos samo manufacturing rijesit kao i minerale koje morate sami donesti 
|
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Sat Feb 28, 2009 2:45 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
Joined: Mon Nov 26, 2007 8:22 pm Posts: 986 Location: Zagreb |
|
|
|
ha?
daj to malo polakse...jebate, ko da smo krumpiri
NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO
|
|
| Top |
|
 |
ot0_m0t0
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Sat Feb 28, 2009 9:05 pm |
|
 |
| Plahuter |
|
|
|
Megathron ce uskoro doc, nadam se ponedeljak. Igru sam platio ali mene fizicki nema, na terenu sam. Zamolio bih te da mi skilas lika i ako zelis koristi ga za kaj ti vec treba. Uzmi si moje Isk-ove samo mi vrati kasnije kad opet ja preuzmem kontrolu. Fer?
|
|
| Top |
|
 |
Zuraludne
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Sun Mar 01, 2009 2:12 am |
|
 |
| Frajer |
|
|
Super za Megicu.. U iščekivanju smo prvih slika.. Za informacije, polako, nije žurba (ili bolje rečeno: Nije priša). Većinu događaja ionako vidiš preko foruma.. Lajaviji smo od većine lokalnih EVE komjunitija 
"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders." --Anonymous
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Mon Mar 02, 2009 5:42 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
|
Nema frke oto
NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO
|
|
| Top |
|
 |
ot0_m0t0
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Thu Mar 05, 2009 7:56 am |
|
 |
| Plahuter |
|
|
Hej ho, jucer 4.3.09 sam bio u moru. Fakin su prekinuli vodu u gradu a ja prljav ko svinja...reko u more. Sta da kazem uso sam do koljena i morao sam redifinirati pojam "jebeno hladno"...a onda je naisao val. Nakon toga ti je bura topla ko fen za kosu. Vratim se gore i otkrijem da se voda vratila u cijevi... Htio sam da je Megaica dosla doma na adresu. Al mene nema da ju raspakiram..  Prije isporuke sam moro platit carinu za nesto sto je nagrada.... 450kuna!!!! Mamicu im. Brijem da niste skuzili sta sam htio reci....imam ideju kako da "iskopiram" svoj model tako da ga mozete svi imati, svaki svojeg. Pogledajte si na jutubi molding and casting. Volja je tu.... bumo vidli kako ste zainteresirani.
|
|
| Top |
|
 |
Zuraludne
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Thu Mar 05, 2009 10:52 am |
|
 |
| Frajer |
|
|
|
carina 450kn?? Pa na EVE-online webshopu možeš kupiti Megija za stotinjak dolara. Banda lopovska (naša).
"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders." --Anonymous
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Thu Mar 05, 2009 12:55 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
|
jebemti...
pa ni poklon nemozes dobit
|
|
| Top |
|
 |
ot0_m0t0
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Fri Mar 06, 2009 6:52 am |
|
 |
| Plahuter |
|
|
Zuraludne wrote: carina 450kn?? Pa na EVE-online webshopu možeš kupiti Megija za stotinjak dolara. Banda lopovska (naša). 120 dolara plus 500 kuna carine pa si racunaj. Moj je bio naveden da vrijedi 60$ kao, pa carina 450 kn. Oko 1200kuna ce te model izac na kraju.
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Fri Mar 06, 2009 11:28 am |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
|
pa jebem ti..stvarno dobar bajk ti mozes za tu lovu kupiti..
jest da je frigata (JC Torres)..ali ideee
|
|
| Top |
|
 |
Zuraludne
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Sat Mar 07, 2009 11:36 pm |
|
 |
| Frajer |
|
|
Da ponovim, ako se slučajno zaboravilo, kad ćemo vidjet slikeeee!!! EEE Oto.. slike slike slike .. razne poze .. Mega gore, dolje lijevo desno, ti na megi, mega na tebi .. ups.. 
|
|
| Top |
|
 |
ot0_m0t0
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Sun Mar 08, 2009 7:56 am |
|
 |
| Plahuter |
|
|
Na terenu sam, imam web n walk zato sam na forumu  Model mi je doma, neraspakiran. Slike u petak ili subotu  Predlazem odmah da se u nedelju nadjemo u medi, ja ga donesem pa se igrajte s njim. A ocu i sa nasim CEOm popit pivicu...i tonija ocu vidit  Ajde.... bute dosli?
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: Yo deckovi! Posted: Sun Mar 08, 2009 12:08 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
sorry beba..ali vikendima nemam prava na takve odluke... preko tjedna sam slobodan.. Neki od nas slobodu kupuju na dnevnoj bazi, ja sam svoju kupio na ovaj nacin 
|
|
| Top |
|
 |
|
|