|
| Author |
Message |
nbelite
|
Post subject: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Thu Apr 23, 2009 11:08 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
Joined: Mon Nov 26, 2007 8:22 pm Posts: 986 Location: Zagreb |
|
|
|
bojkot ?
usutili ste se svi?
NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO
|
|
| Top |
|
 |
|
neko
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Fri Apr 24, 2009 1:35 pm |
|
|
|
|
cuj Neno, nemoj se uvrijediti ali nisi nam vise CEO pa nemoram dolaziti na TVOJU stranicu. Sad imamo stranicu koju je Elipso napravio i tamo nam je dobro. Bar nas nitko nece izbaciti.
Osim toga tvoja samovolja nam je isla na zivce. Nikad nista nisi poduzeo da zajedno radimo. Samo si forsirao neke poseve.
Eto da olaksam dusu.
|
|
| Top |
|
 |
gjtoni
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Fri Apr 24, 2009 2:34 pm |
|
| Hantravac |
|
|
|
onda si se trebao predstaviti jer ovako nisi olaksao dusu jer ne znamo ko si ti!!!!! Nije stvar u samovolji nego u nekriticnosti samoga sebe jer kako ameri cki Uncle Sam kaze ne pitaj sta zemlja moze uciniti za tebe nego sta ti mozes uciniti za zemlju.... Tako bi trebalo biti medu nama ali nije so fuck off ti bezimeni
ps;ako se nakon ovoga predstavis primi isprike unaprijed
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Fri Apr 24, 2009 3:06 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
Cuj neko, ako vec nisi imao muda predstaviti se, bar si imao muda reci nesto.... kao prvo - kad vec imas nesto protiv mene i tisti te to da moras reci, mogao si isto tako doci na private chat i reci mi to ili tu otvoriti post i napisati. Ja nisam ni Bog ni neko koga bi se ti trebao bojati  Covjek sam od krvi i mesa i vjerojatno sam imao neki razlog za napraviti tako nesto, no ekipa ti je samozadovoljna u tom omjeru da bi se to ionako desilo cim bi netko preuzeo inicijativu... a vec je i prije smrdilo na to. kao drugo - trazio sam ljude da sudjeluju u stvaranju sajta i foruma, ali nikoga nisam tjerao. Glup mozda jesam, ali nisam blesav da vjerujem da tjeranjem ljudi mogu nesto postici. Mi se svi znamo online i kad se skines offline, nitko te vise ne moze tjerati na nista. Ne znam stanje tvog uma, ako sam te ja na ista tjerao, osim da participiras u radu corpa i alliance i to iz razloga zato sto sam puno ulozio u to i decki koji su i danas samnom su puno ulozili ..sto u treninge vas zahvalnih noobova, sto brodovima koje su podijelili, sto u ISKovima koje su podijelili... Naravno, svatko gleda iz svoje perspektive, a dugovi se lako i prebrzo zaboravljaju...a di je onda tu i pomoc i lijepa rijec..no..sve se vraca ..sve se placa. kao trece - nitko od vas se nije zapitao zasto sam vas izbacio, nitko nije dosao na private chat i pitao sto se dogadja... netko od vas je preuzeo inicijativu i spopljuvao me pred vama, vi ste svi kao pametne ovcice zakljucili ono sto vam je predstavljeno i sad se nalazite u nekom bedu pa se skrivecki izjadavate..jeste mi tipovi. Osobno sam zadovoljan s ekipom koja mi je ostala i nemam viskove koji ne rade nista osim sto misle na sebe. Ispricavam se onim deckima koji nisu zasluzili biti izbaceni, no vidim da nisam bas previse pogrijesio. Kao cetvrto - raduje me sto ste se uspjeli okupiti, ipak smo vas necem naucili ...mada vam nije drugo ni preostalo... ne znam zasto niste bili tako slozni kad je trebalo u ELITE Corpu ili Alliance nesto napraviti i poduzeti, nego se sve cekalo na mene...tu dolazim na ..peto peto - u vasim ocima mozda nisam nista poduzimao jer nista vas ni nije bilo briga osim nakupiti sebi dosta love da se mozete osamostaliti i postati neki kurac koji ce voditi nesto...umjesto da se primite zajedno posla i napraviti nesto. Jedino je Kazo nesto pokusavao napraviti na globalnijem planu. POSevi su bili nesto sto vi u svojim najnadrkanijim snovima necete skuziti, ali zaboli me za to... zakljucak:Sve je to igra, ali profili ljudi se ne mijenjaju. Lako je naci neku zrtvu, ma koliko to bio ok covjek, spopljuvati ga, prekriziti ga i nastaviti nekim drugim putem. Ako ti sa sobom kao takvim mozes i dalje uzivati u igri i zivotu, to je tvoja stvar. Kao sto ste vi prekrizili mene, prekrizim i ja vas .. i jos mi je ostalo puno vise ljudi nego vama, ako nista drugo, barem kvalitetnijih.. I hvala na zahvalnosti koju ste pokazali...
NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO
|
|
| Top |
|
 |
gjtoni
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Fri Apr 24, 2009 4:46 pm |
|
| Hantravac |
|
|
|
previse slova za prenebitnu temu uzalud potroseno, kad prica krene ti si meni reko ja sam tebi reko nikad kraja. bez ustrucavanja mogu reci da nikada nisam vidio ili dobio zahvalnost radi usluge ili radi necega sto sam dao nekome tako da bi ova prica trebala stati i da bi trebao zakljucati ovaj post
onaj ko se osjeca prozvanim nek se osjeca krivim-- onaj koji se ne osjeca prozvanim neka se ne osjeca krivim
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Fri Apr 24, 2009 5:46 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
|
mah
|
|
| Top |
|
 |
dado
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Fri Apr 24, 2009 9:14 pm |
|
 |
| Hantravac |
Joined: Thu Sep 11, 2008 1:57 pm Posts: 73 Location: Koprivnica |
|
|
|
1. "neko" - govoris u mnozini kao da iznosis misljenje od svih u nasem korpu, sto nije istina 2. ako vec nemas muda se predstavit - govori u jednini 3. mene je pogodilo izbacivanje iz elite korpa jer sam i inace veliki lojalista i najverovatnije bi jos jako dugo u njemu bio (neni sam ne jednom reko da me samo on moze iz njega izbacit - sto je nazalost i ucinio). 4. potez nije bio (po mome) dobar - jer ne treba generalizirat ljude i trpat ih u isti kosh 5. POS - je dobra ideja koju cemo i sami kad tad morat realizirat ako mislimo biti iole ozbiljniji korp 6. nisam iznosio svoje misljenje prije jer sam zelio da se smire strasti sa obje strane, a ovakvi istupi anonimnih pojedinaca koji misle da iznose misljenje svih samo dolijeva ulje na vatru
i na kraju - moje misljenje je (kad se za to steknu uvjeti i pokaze malo tolerancije sa obje strane) da obnovimo suradnju jer zajedno smo jaci ali napominjem to je MOJE misljenje, a zadnju rijec ima sad KAZO u ime naseg korpa, a ne neki anonimusi
|
|
| Top |
|
 |
Zuraludne
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Sat Apr 25, 2009 1:06 am |
|
 |
| Frajer |
|
|
Vidim da je tema i dalje bolna i da se vatrice ne smiruju. Evo par mojih razmišljanja: - razumijem Nenu jer svatko tko je nesto teškom mukom stvarao (bilo to u RL ili samo u "igri") sigurno ima određene emocionalne spone koje se ne mogu isključiti samo tako. - korp i alijanca, je prebrzo narasla, i bila skup individualaca sa povremenim sakupljanjima bez zajedničkog nastupa i bez osjećaja odgovornosti. Tako da su postojala dva moguća scenarija za nastavak priče: raspad (koji se i dogodio, na vrlo dramatičan način) ili pokušaj reorganizacije (koji bi sigurno oduzeo puno vremena i sa upitnim uspjehom) - S obzirom da je naš Neno vrlo emocionalna osoba, sve frustracije su se manifestirale upravo sa načinom kako je sve "završilo". Jedino što mu ja mogu zamjeriti (mada je "zamjeriti" prejaka riječ) je to što možda nije bio u mogućnosti želje članova corpa na neki način upotrijebiti za daljnji rast corpa i što nije uspio (ili mogao) nametnuti neki osjećaj odgovornosti svim članovima. S druge strane, to nije ni jednostavan posao, svi ljudi su različiti a to postići s ljudima koje poznaješ kroz povremeno četanje u prozoru definitivno nije lako. Pogotovo što je riječ o korpu koji nema na stotine članova i čvrsto uspostavljenu organizaciju. Većina korpova koji dobro funkcioniraju su jako rijetko ovako liberalni i imaju puno stroža pravila i zadatke koje članovi moraju obaviti i čije nepoštivanje rezultira izbacivanjem. To je sada malko promijenjeno u ELITE corp "resurrected". - Ako netko želi biti član korpa, mora sa sobom donijeti i želju za sudjelovanjem i izgradnju corpa. Individualci i oni koje brine samo svoj napredak sasvim lijepo mogu funkcionirati i u non-player korpovima. - S obzirom da smo svi ljudi, a ne neki skriptirani programi, to je bilo dovoljno da bilo tko od članova da ideju za bilo što i da je pokuša progurati. Ako je ideja dobra dobio bi podršku od vodstva. Ideje su na žalost dolazile u vrlo rijetkim slučajevima i većinom su oči bile uprte u CEO-a i čekalo se da on nešto smisli. A kad smisli onda bi odaziv bio mali ili bi se popljuvalo (primjer su tamo neki POS-evi koji nikome ne trebaju - malo sarkazma ne škodi). Tema nije nebitna, i ako netko ima što za reći bolje neka kaže nego da grinta u sebi. Da je bilo glasnih negodovanja i iskazivanja mišljenja možda bi to drukčije završilo. Ako ne, barem se stvara osjećaj pripadnosti gdje članovi sudjeluju u kreiranju ciljeva korpa. Najlakše je pustiti se u rijeku i nek te voda nosi. .. ma na kraju sam zaboravio što sam inicijalno htio reći.. Mozak mi malo sporije radi u zadnje vrijeme...  uglavnom, potez je bio radikalan, ali možda i nužan. Jedino mi je žao nekolicine ljudi ali jbg, ništa nije stalno - što je danas ovako sutra možda bude drukčije. p.s. što se tiče liberalnosti, postoje korpovi u EVE koji imaju 100% taksu i članovi sve (ama baš sve) što zarade i što osvoje, sakupe itd. ostavljaju korpu. Korp im osigurava brodove i opremu i što im treba, prema zaslugama. To je naravno krajnost, i služi mi samo za ilustraciju.
"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders." --Anonymous
|
|
| Top |
|
 |
ot0_m0t0
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Sat Apr 25, 2009 8:07 am |
|
 |
| Plahuter |
|
|
Konacno komuniciramo.... nice. (Zasto je ovo na public forumu? Ko Madonin razvod psmtr.) Prvo da kazem da ovaj netko je neka mala dusica, ima jos puno u zivotu za nauciti. Nadam se da bude. Ja sam osjetio da Neno puca i nikako ga dobiti da popricamo. A pokusao sam par puta al drek, krah je bio neizbjezan. Mozda i bolje. Mada sam se uvrijedio sta je mene ritnuo u retrospektivi nisam ja toliko puno donosio u corp. Al sam bio iskren i odan....jebga to valjda nekaj vrijedi. EVE je learning experience, ja ga koristim da bih naucio puno stvari o sebi i drugima. Jbga Neno se primio leadershipa a to je tvrd orah za savladat, ja znam jer mi je to jedno vrijeme bio posao i tesko je. No ipak imam par... poucaka izvucenih. CEO mora puno vise komunicirati sa svojim Corpom. I to ne na private chatovima nego otvoreno. O svojim namjerama i motivacijama i isto tako propitivati motivacije ekipe. Tek se tada moze koherentno odrediti smjer corpa koji je alignan sa prosjekom svih zelja. Brijem da se onda ljudi malo i prilagode i nadju neku svoju svrhu i zadatak u corpu. Zato sam htio predlozit neki.... kao formulara da svatko ispuni da se vidi sto tko zeli koje su mu ambicije i koliko igra dnevno. Nemres ti nekome nametnuti sta ce raditi. Dodatno nam komplicira zivot to sto smo svi Hrvati. Jebga da je neki internacionalni korp sa 100 ljudi samo bi izbacili ko nam ne pase i ostali bi samo PVPeri npr. Ovak 20 Hrvataa svaki ima svoje musice, em nas je malo em smo razlicito nasadjeni. KO znamozda se opametimo 
|
|
|
| Top |
|
 |
|
Guest
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Sat Apr 25, 2009 11:57 am |
|
|
|
|
Sasvim nepotrebno ispoljavanje frustracija na krivi nacin. Ako ti se ne svida forum, sta onda stavljas postove. Sta je ucinjeno, je ucinjeno. Nadam se samo da cemo iz ovoga izaci jaci i ujedinjeniji nego prije. Mislim da ce proci jos neko vrijeme dok se glave ne ohlade, a tada ce se opet zacrtati neki ciljevi i kako ih ostvariti. Ja sam uvijek bio (i ostao) za zajednicko radenje stvari, pa jebemu zato i igram MMO. Ne bih ni igrao EVE da nisam za coporativan gaming. Ostajte mi dobro i vidimo se ingame.
|
|
| Top |
|
 |
Gobac
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Sat Apr 25, 2009 12:00 pm |
|
 |
| spija |
|
|
Guest wrote: Sasvim nepotrebno ispoljavanje frustracija na krivi nacin. Ako ti se ne svida forum, sta onda stavljas postove. Sta je ucinjeno, je ucinjeno. Nadam se samo da cemo iz ovoga izaci jaci i ujedinjeniji nego prije. Mislim da ce proci jos neko vrijeme dok se glave ne ohlade, a tada ce se opet zacrtati neki ciljevi i kako ih ostvariti. Ja sam uvijek bio (i ostao) za zajednicko radenje stvari, pa jebemu zato i igram MMO. Ne bih ni igrao EVE da nisam za coporativan gaming. Ostajte mi dobro i vidimo se ingame. Pas mater, nisam ni primjetio da me odlogiralo. Pa je ispalo kao "guest".
|
|
| Top |
|
 |
gjtoni
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Sat Apr 25, 2009 2:00 pm |
|
| Hantravac |
|
|
aaaaauuuuuuuu jeste se svi raspisali uhh Ja sam najstariji clan corpa koji je izbacen sta kazete na to a? U nijednom trenutku nisam dosao do ovakvih zakljucaka o kojima vi pisete. Probudih se jedno jutro........ itd itd i izbacen sam iz corpa uh jebote sta sad??? Di mi je ono bio Hq od bivseg korpa aha tu, dodem i ispunim pristupnicu i tu sam........ Mi smo svi ljudi koji kad dobe osjecaj sigurnosti vise ne brinu o tome sto im daje tu sigurnost. Mozda je Neno sadista a mozda mazohista... Na njegovu pljusku da nas probudi da radimo nesto zajedno svi ste krivo reagirali sto me dovodi do zakljucka da taj njegov potez i nije bio tolika greska jer ste svi stavili svoj ego ispred nekog naseg zajednickog druzenja i otisli zauvijek .... Nedam nikome za pravo da kaze ja nisam nista bio kriv iz razloga jer to nedam ni sebi da kazem. Potez je to bio nekog vrhunskog psihologa (siguran sam da je nenu to netko savjetovao jer je on preglup za to); KAKO NATJERATI LJUDE DA POKAZU LJUBAV PREMA NEKOM ZAJEDNICKOM RADU??? SVE IH POTJERATI, PRICEKATI I VIDJETI KO CE POKAZATI LJUBAV I ZELJU ZA POVRATKOM... na zalost pokazala se samo narcisoidnost i egoizam zahvalite se Bogu sto u tom trenutku ja nisam bio ceo i odlucio takvo nesto jer bi ostali bez svega i morali bi pisati stotine peticija Sve je to iza nas i idemo dalje, mene osobno ljuti sto na par mojih pokusaja da nas barem probam staviti na isti chat nije dalo nikakvog rezultata (cak sam i otvorio chat pod imenom "samo dobra spika" a moto kanala je nema price o slovencima i pederima) Sve ovo sto sam napisao nema smisla ako nemozes iskreno otvorenog srca reci da sam ti drag i da me smatras frendom makar me nisi nikada vidio... Zao mi je sto su Nenini pokusaji da napravi corp sa posovima i sa ekipom koja ce to sve iskoristavati i koristiti za sada je propalo, meni osobno je sada idealno jer nas ima par i prava smo ekipa koja moze sta god pozeli i radi ono sto me cini sretnim hehe napokon kad ude u system ELIT-e ekipa system se prazni...
|
|
|
| Top |
|
 |
ollio
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Sat Apr 25, 2009 5:51 pm |
|
| smutljo |
|
|
|
Citam ovo i ne mogu da vjerujem sta vidim, ne znam sta bi rekao na sve ovo. Ja sam rellativno novi medju vama i mozda imam najmanje prava da bilo sta kazem,ali mislim da je mozda i bolje sto je sve ovako ispalo i sto je neno popizdio i razjebao corp. sad ce neko reci vidi ovog supka brani ga, i mogu zaista reci da branim ga ako vam je tako lakse jer otkad sam ja usao u ellite corp znam sta se dogadjalo u to kratko vrijeme i znam sta smo sve prosli i mogu reci da mi je drago sto ste se vi okupili sad tamo pa da malo vidite sta je to. Ali posto vi jos uvijek samo radite misije i trosite rakete i lasere,mislim da zaista nemate prava pljuvati po nekom ko je nesto uradio,postigao,ostvario i sl. nas nekoliko je namontiralo poseve u low secu,redovno ih odrzavalo sa gorivom, praznilo silose,majnalo,pa su nam pokrali brodove,pa smo se opet okupili i nismo ni u jednom trenutku zaplakali nego smo rekli jebo brodove ajmo dalje i kad vidis da sve to moze nekoliko ljudi koji rade kao tim, dodje ti da se zamislis i da se zapitas zasto taj jebeni neno i ranije nije raspustio corp i rekao svima koji misle da su pametniji, spopsobniji, bolji da idu svojim putem. Osobno nemam nista protiv bilo koga od vas zaista, ali ako ne zelite da se drzite onoga sto se dogovorimo mislim da cete citav zivot biti tu di jeste u corpu koji se nalazi u high secu i koji citav zivot radi misije,naravno tu ne zelim nikoga da uvrijedim i znam da ste jos mladi u skillovima ali taj pos koji smo mi dolje bili postavili bio je radi svih nas ne samo za nas nekoliko, i ne moze niko da kaze da neko radi malo skill pointsa nije moga biti koristan i da mu to bude izgovor za ladjenje jaja kad se spomene da bi se trebalo pomoc na bilo koji nacin. Tako da ljudi bilo bi vam bolje da razmisilte malo,i tko god bio taj NETKO nek se zapita sta je on ponudio tom corpu i nek onda procjeni dali je zaista zasluzio da ostane u njemu. tko je mene pitao kad sam iz svog walleta izvadio 600miliona kupio svega i svacega i odvukao u corp hangar da imamo da ne moramo stalno lutat iz low seca kad god nam nesto zatreba,i da bi kasnije jos ostao i bez svih brodova i ostao gol kao pistolj,i da dodje toni i da mi opet iz svog walleta izvadi i prebaci 300 milja da se malo pokrenem i uzmem brod da mozemo ici u pvp koji kasnije opet ispusim.Hocu da kazem da sve dok smo tim i radimo kao tim mozemo nesto da uradimo,a onda smo bili tim ali sa previse igraca koji su bili na klupi. Jos jednom kazem drago mi je da ste osnovali corp i zelim vam svu srecu, i jedino tako mozete shvatiti sta je to voditi corp i koliko je tu obaveza,ali ni to necete shavtit dok se ne uhvatite neceg malo ozbiljnijeg osim misijanja,naravno ako zelite i imate perspektive da napredujete, i naravno zao mi je da je taj NETKO clan vaseg corpa
|
|
|
| Top |
|
 |
dado
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Sat Apr 25, 2009 8:51 pm |
|
 |
| Hantravac |
Joined: Thu Sep 11, 2008 1:57 pm Posts: 73 Location: Koprivnica |
|
|
a jeba vas pajo patak al ste ga nasli branit (ocito je jos pre rano al kad se pocelo...) kao prvo ovo je igra kao drugo mi svi koji smo bili u korpu smo vise ili manje pridonosili (neko vise, a neko manje - a kazna je bila ista ...) kad nesto ne stima postoje nacini da se to popravi, ALI OVAJ NACIN JE SKROZ POGRESAN, na stranu sto to ceo ima pravo ucinit od vodje se ocekuje da vodi, usmjerava, zapovijeda, nagraduje i kaznjava - TO MU JE POSAO - a ne da cvili nad svojom sudbom ljutom  (sam ju je izabrao) kako bi ja npr. rijesio problem sa POS-om (u 5 min): 1. sastavio popis igraca u corpu i napravio raspored (dnevni ili najvjerovatnije tjedni) ko kada brine za POS 2. to stavio pod zapovijed na forum ili sl. 3. stavio napomenu da kome ne odgovara raspored SAM JE DUZAN, mitom, molbom, prijetnjom ili sl. nac zamjenu od svojih kolega u corpu 4. ako POS stane - pogleda se tko je bio zaduzen taj dan za njega i slijedi kazna doticnog - A NE SVIH na taj nacin bi bila podijeljena zaduznje i oko drugih stvari eto to je moje misljenje i videnje stvari i zapamtite NIKAD, ali bas NIKAD nije 100% krivnje na jednoj strani, zato treba svatko uvidit svoju pogresku u svemu i pronaci nacin da ju popravi nasa greska kao clanova korpa je ne jednom opisana u prethodnim postevima (i to stoji), ali nitko nije iznio (osim onako usput i umanjenu) gresku koju je CEO napravio - nazalost mora ju on sam uvidit na kraju - kad se strasti malo smire, po meni bi trebali razmislit kako dalje po meni bilo kakav oblik suradnje je imperativ (bez obzira na trenutne nesuglasice) - ali ponavljam to je moj stav sa kojim se ne moraju slozit ostali iz korpa, pa ce kazo morat prosudit i presudit.
|
|
|
| Top |
|
 |
Kaldo
|
Post subject: Re: ajd da supim neki post da ne zamre forum Posted: Sat Apr 25, 2009 11:57 pm |
|
 |
| Plahuter |
|
|
|
Ne vidim koji je tocno smisao ove rasprave. Svatko ce optuzivat onog drugoga da je odgovoran za raskol, usprkos tome sto svaka strana tvrdi da joj je sada bolje nego prije. Jednostavno pustite to kvragu ako niste spremni pricati i gotovo.
|
|
| Top |
|
 |
|
|