[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
ELITE ALLIANCE FORUM • View topic - Zuraludne -- tko je tu lud

ELITE ALLIANCE FORUM

EVE Online ELITE Alliance and friends forum
Home Page Home Page Home Page Home Page
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics

Delete all board cookies

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Home Page Home Page  [ 2 posts ] 
  Print view | E-mail friend
Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Zuraludne -- tko je tu lud
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 4:45 pm 
Frajer

Eto .. kad već nema originalnih postova koji su netragom nestali nakon migracije .. evo da otvorim novo poglavlje u području Introductiona.

Zuraludne, član E L I T E Corpa, multifunkcijski lik, nešto kao multipraktik - samo svemirski.
Radim misije, bavim se proizvodnjom i istraživanjem, gubim brodove u PvP-u, rattarim po beltovima, trgujem, prevozim, pa i ponekad rudarim. Nema toga što nisam ili što ne želim probati u EVE.

Trenutno sam službeni diplomat za E L I T E Alijancu, pa ako ima već formiranih korpova koji nam se žele pridružiti, pošaljite mi EVEmail i dogovoriti ćemo detalje.

U RL sam počeo sliniti na kompjuterskim igrama kada je Elite slovila kao božansko djelo. Mada, za nekog mlađe dobi, može sad izgledati odvratna i fuj, pokrenula je niz događaja koje su me navukle na tu svemirsku branšu igrica (nakon elite sam naganjao Privateer, Freelancer, Dark star ...). Iako su bivale sve ljepše što se tiče grafike, svima je falilo ono nešto ... Ili loša priča, ili loše razrađen sustav marketa ... dovoljno da te drži misao kako je sve to samo igrica koju si mogao Save-at i otići spavat.
Kad sam čuo za EVE prvi puta (prije jedno 4 godine) bilo je to još nerazrađeno djelce koje je obećavalo. Odbilo me to što je igra zahtjevala Internet vezu (fuj modem). O plaćanju nisam ni razmišljao jer nije prošao ni prvi kriterij.
Krajem 2007 sam se napokon odlučio da probam i to čudo, free trial od 14 dana je izgledao dovoljno nenametljivo da malko isprobam i zaboravim. Koja greška!!! Greška po moje (sve kraće) slobodno vrijeme ! Mislim da sam se navukao u prvih pola sata. Sloboda i otvorenost koju do sada još nisam iskusio, market razrađen do u detalje, apsolutno sve čega sam se mogao sjetiti je bilo već implementirano.

Ostalo je povijest.

"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders."
--Anonymous

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Zuraludne -- tko je tu lud
PostPosted: Mon May 17, 2010 10:44 am 
spija

Kao da sam čitao o sebi hehe ... elite, freelancer pa duugo nista i onda mi frend kaže za eve dok smo skupa igrali WoW - ja sam mu rekao da prestajem igrati jer mi je dosadilo do boli :-) i da bih jedino igrao opet neki svemirski mmorpg

Vjerojatno sam vidio negdje neki banner za eve , ali isto tako vjerojatno sam mislio da je to neka web- svemirska strateška igrica kakve sam već probao i nisu me se pretjerano dojmile...

Nakon Freelancer-a sam još dugo odlazio na stranice nadajući se nastavku (ili barem proširenju).

Report this post
 Profile E-mail  
Reply with quote  
Search for:
Home Page Home Page  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]