|
| Author |
Message |
ot0_m0t0
|
Post subject: Kako se posta na "websajt" ovaj? Posted: Mon Sep 29, 2008 10:31 am |
|
 |
| Plahuter |
|
|
|
Pokusao sam stavit neke clanke pod noobs (one skilove) ali mi neda...ili ja ne kuzim kak.
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re:Kako se posta na "websajt" ovaj? Posted: Tue Sep 30, 2008 10:37 am |
|
 |
| Gazda jezda |
Joined: Mon Nov 26, 2007 8:22 pm Posts: 986 Location: Zagreb |
|
|
|
hmm... ako imas prava za forum imas i za web
kad budemo online obojica cemo provjeriti sve permissione
NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO
|
|
| Top |
|
 |
Zuraludne
|
Post subject: Re:Kako se posta na "websajt" ovaj? Posted: Wed Oct 01, 2008 9:57 am |
|
 |
| Frajer |
|
|
|
i ja sam probao ubaciti neki link u linkove.. nije mi dalo. ali je zato "skripta" napisala da želim hacknut sajt :-)
Kakve to forum skripte vrtiš :-)
"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders." --Anonymous
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re:Kako se posta na "websajt" ovaj? Posted: Thu Oct 02, 2008 9:29 am |
|
 |
| Gazda jezda |
Joined: Mon Nov 26, 2007 8:22 pm Posts: 986 Location: Zagreb |
|
|
|
stvar je u tome da i meni zna javiti gresku kad nesto postam...i ... sto je jos bitnije, ja trebam potvrditi vase postove...samo ne znam zasto mi ne posalje mail da je neko slao rad na site....nema frke..posaljit mi mail privatno..ili na admina... pa cu ga pregledati i dopustiti publishing ili necu..
ako malo bolje pogledate, vasi su postovi objavljeni
NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO
|
|
| Top |
|
 |
|
|