[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
ELITE ALLIANCE FORUM • View topic - Iskustvo malog Perice sa rupama u svemiru :)

ELITE ALLIANCE FORUM

EVE Online ELITE Alliance and friends forum
Home Page Home Page Home Page Home Page
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics

Delete all board cookies

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Home Page Home Page  [ 22 posts ]  Go to page
 Previous << 
1, 2
  Print view
Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Re: Iskustvo malog Perice sa rupama u svemiru :)
PostPosted: Thu Mar 19, 2009 2:28 pm 
Hantravac

hmmm moja uzurbanost nije natjerala jedinog covjeka sa probama da izade iz rupe nego samo da sto prije udemo

moje iskustvo sa slepersima je ovakvo; navy mega fitana sminkerski rezisti em 78% term 87% kin 87% ex 84% i sve to sa reperom amar koji daje 900 svakih 11,5 sec i da je moj kriticar koji je imao remote rep koji bi mi davao 200+ na armor svakih cca 5 sec ostao ja bi mogao istankati 2 velika i 7 frigata. Velike ne zovem bs iz sljedeceg razloga; bio mi je na 6,5 km i pogodio sam ga tocno 2500 dmg-a a jedva da sam primjetio da sam ga ostetio, rate of fire je bio sigurno veci od trajanja ciklusa mog repa. Aktivnog hp-a sam imao 84,5k a na combat log-u mi pise damage taken 103k sto znaci da je moj reper napravio oko 19 k hp-a a za to mu treba nesto vise od 20 ciklusa sto je u grubo oko 230 sec....
Uspio sam se sam boriti sa njima nesto manje od 4 minute mozda bi se i izvukao da nisam bio fitan sa blasterima nego sa reilgunima jer bi vjerovatno uspio smanjiti dmg koji sam primao ( a da ne pricamo o tome kolko bi jos dmg-a Oli dao ili kolko bi mi armora moj vrli kriticar Neno popravio).
U systemu je jako lako naci rupu za izlaz jer je dovolno otvoriti scener i stisnuti na map i da ti se pokaze nestabilna rupa sto onima sa probama uvelike olaksava pronalazak iste, samo trebaju doci najblizem mjesecu ili planeti.Po tome kako sam prosao i kolko sam se borio mislim da je dosta imati 1 bs dobro fitan sa dva logistic shipa koji ce ga moci tankati sa sigurne udaljenosti i 2-3 gank comanda koji ce raditi veliki dps da bi se borili protiv duplo jace flote nego sto sam se ja borio i da bi mogli pobijediti: to je samo u slucaju da nema spawna!!!!
ova skola me kostala cca 1,3 miljarde posto sam morao i jaje unistiti da bi izasao iz systema jer je Neno hrabro prosao sam kroz rupu i zrusio je meni i Oliu pred nosom .

Profile  

PostPosted: Thu Mar 19, 2009 4:47 pm 
Frajer

je*o zeca i sleepere.. pa muku mu ljutu.. sori zbog tvog gubitka.. znam kako si volio svoju Megu.

Šta su te warp scremblali da nisi uspio šmugnut?

"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders."
--Anonymous

Profile  

PostPosted: Thu Mar 19, 2009 5:00 pm 
Hantravac

Zura bio je to potez ocajnika u bezizlaznoj situaciji zaletio sam se na njih da me rasture jer nisam htio svoj wreck pun vrijednosti ostaviti negdje na sigurnom nego medu njima tako da ako neko pomisli lotati mora vise od 2x razmisliti :)))

Znam da me znas i znam da znas da sam krenuo u napad pun vjere da mogu pobijediti

BOLJE CASNO POGINUTI NEGO NECASNO POBJECI

Profile  

PostPosted: Thu Mar 19, 2009 5:02 pm 
Hantravac

ZABORAVIH NAVESTI NESTO BITNO: MALI NE WEBAJU NITI NE SCRAMBLAJU NEGO TO RADE VELIKI DOMET IM JE TOCNO 20 KM CIM ODU MALO DALJE NE RADE IM MODULI

Profile  

PostPosted: Thu Mar 19, 2009 10:26 pm 
Gazda jezda

auu ..i toni se pojavio na forumu...

mrak..ali me mrziiii :)))

NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite
VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS
ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO

Profile  

PostPosted: Mon Mar 23, 2009 12:52 pm 
Grintavac

Eh malo o WH
Prva stvar, kao sto je netko primjetio, ima ih vise tezina, od najlaksih do najtezih...najtezi su naravno iz 0.0
Drugo, netko je napisao da je izgubio 30% shielda kad je usao... po mom iskustvu, dobio si 30% bonusa na shield i to ti je taj gubitak, pokazalo se crveno jer si dobio primjera radi sa 7000 na 10000 shielda, ali ti je samo 7000 napunjeno pa ti je ostalih 3000 pokazano kao crveno... drugi put provjeri koliko imas shielda prije i poslije ulaska i vidit ces da si dobio...
A sad kako prici WH-ovima...
Mi smo se malo igrali s njima, i generalni zakljuci su ovi:
1. Imati cover op pilota koji ce biti zaduzen za scan (cover op ima bonus na scan, a vecina ljudi ima i dva riga za scan na njemu), on se ne bori... mi koristimo altove za ovo...
2. Sleeperi imaju napredan AI, i napadaju logistic i male brodove to dronove... nema price o tanking brodu i ostalima koji ce ga repat i ubijat sleepere... oni biraju koga napasti na vise nacina: najjaceg damage dealera, onda gledaju koga brze mogu ubiti, pa cim izbacite dronove automatki ih napadajau, itd... Do sad se najboljim pokazala taktika s RR BS-ovima...
Mi sada u WH ulazimo s 10-12 RR BS-ova, jednim haulerom, jednim salvagerom, par falcona (prekinete spider tanking Sleeper BS-ova) te 2 cover opa... mozete smanjivati broj RR BS-ova, ali jednog haulera s salvage modulom i jednog cover opa bi morali imati... ako mislite uvlaciti logistic u igru, stavite ih u safe spot, i warpajte kod njih da vas repaju i daju cap u najkracem roku tako da mozete nazad u fight, svi logistic shipovi koji su bili direktno u fightu su brzo bili ubijeni...
4. Ako mislite uvlaciti cap shipove u WH, to obicno ide uz dizanje POS-a unutra i morate biti spremni provesti u WH par tjedana dok se ne otvori put prema prijateljskom 0.0 prostoru... voditi racuna kad udjete kako cete izaci...

Generalni zakljucak: Zahebano, nije za igru i zaradjivanje ISK-a, bar ne nesto solo ili mali gangovi... zarada je za sada u "plexovima"... odnosno onom sto bi mogli nazvat plexovima jer su slicni onima u normalnom svemiru...
U WH koji vode iz empire ili lowsec svemira vec pocinju krstariti pirati loveci zrtve (skeniranje za brodovima je lagano, kao i za anomalijama)...tako da treba biti oprezan... na kraju lijepo je vidjeti nesto novo, ali ako zelite zaraditi novac ostanite na misijama ili obicnom rudarenju...

Profile  

PostPosted: Fri Mar 27, 2009 6:38 pm 
spija

ajmo se nac pa malo svi zajedno u rupice.,

Profile E-mail  

Search for:
Home Page Home Page  [ 22 posts ]  Go to page
 Previous << 
1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]