|
| Author |
Message |
dado
|
Post subject: GTC ili ETC Posted: Mon Oct 27, 2008 9:21 am |
|
 |
| Hantravac |
Joined: Thu Sep 11, 2008 1:57 pm Posts: 73 Location: Koprivnica |
|
|
|
Tla
Uskoro (tocnije 04.11.2008.) mi izlazi GTC kod od 60 dana.
Znaci moram uskoro nabavit novi. Kosta 249 kn.
Nije lova da ti pamet stane, ali je netko spomenio i jeftinije nacine.
Karticu nazalost nemam (u fazi sam nabavke iste - pa usput koju preporucate - mislio sam nabavit American expres).
Ako odgovorom prisparam za pivu - dobro, ako za cevape i pivu jos bolje :laugh:
|
|
| Top |
|
 |
narog26
|
Post subject: Re:GTC ili ETC Posted: Mon Oct 27, 2008 9:37 am |
|
| smutljo |
|
|
|
Ja koristim MasterCard i automatski svakog 1. u mjesecu mi skidaju mjesecni iznos. Sada razmisljem da vidim da li da promijenim vremenski interval koji te je dolje prikazan sa cijenom placanja.
1 mjesec 14,95 $
3 mjeseca 38,85 $
6 mjeseci 71,70 $
12 mjeseci 131,40 $
Za druge nacine placanja sam cuo ali vise o njima ne znam. Pa ko zna nek kaze.
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re:GTC ili ETC Posted: Mon Oct 27, 2008 10:06 am |
|
 |
| Gazda jezda |
Joined: Mon Nov 26, 2007 8:22 pm Posts: 986 Location: Zagreb |
|
|
|
najjeftiniji nacin za kupnju GTC je preko foruma za lovu iz igre. Samo..tu lovu treba zaraditi. Trenutno je GTC od 60 dana u ponudi po 550 milja. Znaci, treba dobro sjesti i zaraditi.
NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO
|
|
| Top |
|
 |
Zuraludne
|
Post subject: Re:GTC ili ETC Posted: Mon Oct 27, 2008 10:44 am |
|
 |
| Frajer |
|
|
|
odgovor od NB-a ti je najjeftiniji: za 0kn dobis 60dana.. Problem je kako namaknuti 550milja, za relativno friskog lika, skoro nemoguce osim ako redovito rattas u low sec/nuli i barem par puta mjesecno ti se posreci fakcijski item koji vrijedi iznad 100milja ili vise (nije nemoguce.. ali puno vremena moras boraviti u sec sistemu sa 0.4 i manje). Za ratting, pogledaj zasebni thread koji opisuje termin "Chaining" koji je vrlo bitan ako zelis ubrzati pritok para na max.
Sto se tice odgovora od narog-a i ja sam na pretplati, i to od 3 mjeseca: 38,8$ = 220kn otprilike
Savjet za karticu nemam.. provjeri na eve stranici koje sve prihvaæaju. Amex je dosta skup godisnje, ali vrlo popularan u nas i ima najvise povoljnijih nacina placanja (iako ga druge kartice polako sustizu).
"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders." --Anonymous
|
|
| Top |
|
 |
dado
|
Post subject: Re:GTC ili ETC Posted: Mon Oct 27, 2008 10:58 am |
|
 |
| Hantravac |
Joined: Thu Sep 11, 2008 1:57 pm Posts: 73 Location: Koprivnica |
|
|
|
550 milja ja jos mogu samo sanjat
jucer sam sa tonijem digo 10 milja od bountya i bil sam sretan kak mali pesek
karticu sigurno necu uspjet rijesit prije 04.11.2008. pa cu jos ovaj put morat prek ovih gulikoza kaj naplacuju 249 kn za 60 dana, ali definitivno nakon toga prelazim na neku od kartica
thx
|
|
| Top |
|
 |
lordzaci
|
Post subject: Re:GTC ili ETC Posted: Wed Oct 29, 2008 7:17 pm |
|
 |
| Grintavac |
Joined: Wed Jan 09, 2008 7:14 pm Posts: 32 Location: Zagreb |
|
|
|
Bogami sve je to postalo preskupo.....trebali bi nekako smanjiti im cijenu bar na 450mil. :laugh: :laugh:
Mlad sam dok god igram EVE
|
|
| Top |
|
 |
|
|