|
| Author |
Message |
NewMessiah
|
Post subject: Iz poèetka Posted: Sun Oct 12, 2008 12:52 pm |
|
| spija |
|
|
|
Evo otvorio sam acc.
Prošao sam turtorial. I što sada?
Agent mi kaže da nema nikakvih zadataka za mene. Neznam što da sad radim. Dosta sam slab sa engleskim. Dajte mi par smjernica što sada jer mi je glupo besciljno lutati svemirom :unsure:
|
|
| Top |
|
 |
narog26
|
Post subject: Re:Iz poèetka Posted: Mon Oct 13, 2008 1:23 pm |
|
| smutljo |
|
|
|
Ni ja nisam duze u igri, ali nakon tutoriala, mislim da bi se trebao odluciti za koji corp ces raditi (u okviru tvoje rase), i zatim u tom corpu krenuti naravno od najnizeg agenta lvl1. Postoje alati na netu pomocu kojih otkrivas gdje se neki slobodni agent nalazi, a koji je tebi obzirom na status dostupan. Kako napredujes biraj agente bolje kvalitete, ali pazi da su iz istog corpa, kako bi ti se LP bodovi kulminirali.
Ako sam pogresio vec ce me netko ispraviti.
|
|
| Top |
|
 |
Zuraludne
|
Post subject: Re:Iz poèetka Posted: Mon Oct 13, 2008 2:51 pm |
|
 |
| Frajer |
|
|
|
Sve što je rekao narog vrijedi.. Imaš i "interni" in-game alat za pregled dostupnih agenata: Odeš na star map u igri i u opcijama "Color stars by" pronaðeš opciju available agents. Na karti æe ti se pozeleniti sistemi u kojima se nalaze agenti koje možeš koristiti.
Jednostavnija varijanta: skakuæeš od stanice do stanice i unutar stanice pogledaš da li ima agenata koji su na "Available to you" listi (lista je na desnoj strani ispod ikona za servise unutar svake stanice).
Izaberi jednog takvog agenta i zapoèni razovor s njime. Ponudit æe ti misiju, ti izaberi "more detailed information" da vidiš detalje i lokaciju gdje se misija odigrava).
Pridruži nam se na chat kanalu ELITEC.
"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders." --Anonymous
|
|
| Top |
|
 |
lordzaci
|
Post subject: Re:Iz poèetka Posted: Wed Oct 29, 2008 7:31 pm |
|
 |
| Grintavac |
Joined: Wed Jan 09, 2008 7:14 pm Posts: 32 Location: Zagreb |
|
|
|
Pozdrav NewMessiah....i meni je bilo tesko u pocetku jer ni ja neznam dobro engleski, ali da nije bilo NB koji mi je jako pomagao( i jos uvijek pomaze ) neznam kako bi naucio igru..
:) :)
Mlad sam dok god igram EVE
|
|
| Top |
|
 |
|
|