[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
ELITE ALLIANCE FORUM • View topic - Apokrypha Poslovi. raditi t3?

ELITE ALLIANCE FORUM

EVE Online ELITE Alliance and friends forum
Home Page Home Page Home Page Home Page
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics

Delete all board cookies

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Home Page Home Page  [ 8 posts ] 
  Print view
Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Apokrypha Poslovi. raditi t3?
PostPosted: Mon Mar 02, 2009 10:03 am 
Plahuter

Prvo par kratkih:
Promjene u scanning:
Quote:
A shortlist of the new scanner features is:
* You will be able to drop more than one probe in a grid
* Probe scan ranges can be adjusted via a drag and drop interface in the 3D map, removing the need for multiple probe types
* Probes can be repositioned in the solar system map using a drag and drop interface and will warp to their specified positions
* Scanning will now use triangulation to refine and improve accuracy of scan results
* You can recall probes for re-use at a later point and time
* The transition from ship view to 3D Solar System view to Universe Map view has been made near instant, allowing for quick switching between them
There will be two new probe types, exploration and combat. Exploration probes will not be able to locate ships and drones but will have extremely low fitting requirements, making them ideal for people who wish to hunt down wormholes and other celestial anomalies. The combat probe launcher is able to detect ships and drones but has a higher fitting requirement, making this the tool of choice for those wishing to hunt down other pilots. We are still in the process of balancing these probes and launchers and yes, we are looking into the options of how to deal with the existing probes, probe blueprints and launchers.

Izgraditi t3 brod

Quote:
How do i build a strategic cruiser?
The emphasis with Tech III production is on resource gathering and needing constant expeditions to wormhole space to retrieve the raw materials and return them to the market or process and manufacture within your own corp. As such the resource needs are evenly split between harvesting resources (minerals and fullerenes) versus ratting and salvaging Sleeper NPC wrecks. In most cases, these resources will be available alongside each other since the Sleepers are known to guard their precious fullerenes viciously.

Almost all of the resources needed have to be acquired from wormhole space; the exception to the rule is the starbase structures and skills alongside the use of ore minerals in polymer reactions. Once you have gathered the resources, there is one reaction step and two manufacturing steps to manufacturing the subsystems. It is important to note, that Tech III production is in no way related to Cosmos or Tech II production in material needs and is considered a new branch of tech (which I know might get confusing as we have called it Tech III so far! :s)

U osnovi ako sam dobro polovio strukturu corpa sada imamo i dosta minera, i nekoliko jacih playera. Ako se skupimo zajedno mozemo pokrenut finu akciju:
Ja cu ih trazit i nalazit, wormholese kao i u njima unutra NPCove, beltove i siteove. Mineri mogu zatim to sve pobrstit dok ce PVPeri i Misijaneri dat podrsku operaciji itransportu. Znam da neno ima industrijalca bar jednog pa moze pocet reverse enegenering onoga sta mi pronadjemo kao i proizvodnju super rijetkih itema. SAV MATERIJAL za proizvodnju se mora dopeljat iz w.spacea. SVE! Dakle i nekakav wspace mining je isto u igri.

Osnova je da se sloze svi oko toga.
Ovo je samo prijedlog, jebg ja nemogu igrat sad jedno vrijeme (patim.... :( ) i ovo je prijedlog, neno je gazda. Neznam nisam mogo otic a da se o strategiji ne zapitam kud to ide i kako iskoristiti. Svaka promjena donosi pobjednike, one koji su bili brzi i odvazni da zajasu prvi val. Jednom kad se situacija smiri i naraste konkurencija onda je kasno.

Profile  

Post subject: Re: Apokrypha Poslovi. raditi t3?
PostPosted: Mon Mar 02, 2009 11:27 am 
smutljo

Molio bih da tko igra test verziju, ako se je susreo sa wormholom, kolika je priblizno masa koja moze proc kroz.
Trebat ce stavit nekoga na WH da prati koji je promet i da vodi evidenciju o masi (brodovi, rude), da se nebi dogodilo da nam flota ostane zarobljena u w.space sistemu ako se WH urusi nakon prolaska transporta ili ako netko drugi udje sa flotom.
Koliko ce WH biti unutar w.spaca tj. dal ce biti vise izlaza i hoce li se pojavljivati u cijelom EVE bez obzira na sec. sto ce biti ako nam netko campa WH nakon sto udjemo. Trebat ce nam freighter i jako osiguranje za njega, mislim da 5 majnera sa retriverima napuni isti (1milja m3) za cca 2 sata ako nemoraju jumpat.

Rizik mining misija ce biti jako velik, barem u pocetku, a nadam se da ce i profit biti u skladu.

jel se tko susreo sa novim NPCovima???

Profile  

PostPosted: Mon Mar 02, 2009 11:43 am 
Plahuter

Kolko sam ja skuzio nece bit moguce kampat wormhole. Uvijek ce postojati izlazni wormhole, cak i ako se ulazni zarusi. Ali ako nemas sredstva da ga nadjes onda si u banani. Osiguranje nece bit toliki problem jer ce sulazi biti posvuda, znaci i u high, i nestalni su znaci jednom iskoristivi ajmo rec.
Trebalo bi imat kalkulator mase, to cu ja radit ako vec vodim brigu o navigaciji. Dok vi kopate ja cu trazit izlaz.... svatko ce furat i nekoliko proba sa sobom kao osiguranje u slucaju gubitka mene i li broda. Pretpostavljam da bi bilo ok imat i kontejner sa nuznom opremom koji bi se odmah postavio po ulasku u Wsistem, za svaki slucaj.

Wsistem nije nigdje na mapi ili svemiru. On je...u eteru, u drugoj dimenziji. Worm ulaz se spawna random bilogdje u EVEu i propusta odredjenu flotu. E sad dali izlazna rupa vraca nazad di je bio pocetak, ili je ideja da se treba vratit kroz istu rupu nazad.

Ako je tako onda znaci samo pola mase rupe se moze iskoristiti za ulaz....cak i manje jer treba racunati na rudu koja ce ici van ili na kenjatore koji ce takojer pronaci ulaz pa krenut za nama i sjebat pricu.

I opet je stvar nule. Naime rupe koje se nalaze u nulama ce biti lakse za naci, biti ce manja navala na njih nego na ove u high sistemima. Isto je danas sa explorationom. Znaci analogno tome velika je sansa da ce nekoga vec biti u rupi koji si pronasao u high sistemu ili da ce netko navaliti kroz tu rupu nakon sto si ti prosao. To skoro garant. Povucite paralelu.... treba nam prostor u nuli i POS. Kakav takav, nek je u shit sistemu ali nek je nas.

Profile  

PostPosted: Mon Mar 02, 2009 3:47 pm 
Plahuter

Koliko sam ja shvatio, rupe se mogu otvoriti samo izvana, tako da ne mozes izaci osim ako netko drugi ne udje u isti taj wspace ( a sanse za to su uzasno male), ali moguce da su nesto promjenili.

Profile E-mail  

PostPosted: Mon Mar 02, 2009 4:59 pm 
Frajer

Kaldo wrote:
Koliko sam ja shvatio, rupe se mogu otvoriti samo izvana, tako da ne mozes izaci osim ako netko drugi ne udje u isti taj wspace ( a sanse za to su uzasno male), ali moguce da su nesto promjenili.

Ne, rupe će se stvarati nasumično. Nova rupa može voditi u high sec, bilo koji sec ili dalje u warmhole-sec. Ključno je (ako se želiš vratiti doma) osigurati ulaz u rupu, provući opreme za do pola mase i uspješno se vratiti natrag. Ako kojim slučajem ostaneš zaglavljen unutra, jedino što te može spasiti su probe s kojima ćeš naći novu rupu. Ako ih nemaš, onda ti ne preostaje ništa drugo osim da počiniš seppuku

"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders."
--Anonymous

Profile  

PostPosted: Mon Mar 02, 2009 5:56 pm 
Hantravac

Mislim da će trebati kod wormholea raditi pažljivu analizu s kakvim brodovima ulaziti unutra. Ako se bude moralo ići s flotom u svrhu fajta i majnanja, važno je znati što nas očekuje unutra. Da li je dobro ići s teškim BS-ovima i velikim majnerskim brodovima, ili je bolje ići s lakšom konjicom s obzirom na limite u masi koja može proći. Trebat će saznati karakteristike ruda koje se tamo majnaju i količinske potrebe za njima, tj. koliki je upotrebljivi minimum neke rude koja se ide kopati, pa će se moći pravilno odabrati i brodovi koji će majnati.

Nadam se da ekipa pljačkaša neće moći lako saznati gdje će otprilike izroniti flota iz WH s vrijednim teretom, pa da ne nastane generalna potjera.

Profile  

PostPosted: Mon Mar 02, 2009 11:46 pm 
Plahuter

Za razliku od misija, NPCovi u wormholeovima nece bit tako glupi, nego ce mjenjat vrstu damagea, mete ( sigurno nece napadat tank bs, nego ili prvo rjesit manje i slabije mete ili onoga tko radi najveci dps). Tako da za to ce biti potrebna flota, BSovi, HACovi, CSovi itd.

Profile E-mail  

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 12:24 pm 
Gazda jezda

Quote:
="Ako ih nemaš, onda ti ne preostaje ništa drugo osim da počiniš seppuku"

to je ono..."kopanje nosa" jel da?

NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite
VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS
ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO

Profile  

Search for:
Home Page Home Page  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]