[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
ELITE ALLIANCE FORUM • View topic - Sleeperi, OBA su palaaa, oba dvaaa!!!!!

ELITE ALLIANCE FORUM

EVE Online ELITE Alliance and friends forum
Home Page Home Page Home Page Home Page
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics

Delete all board cookies

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Home Page Home Page  [ 1 post ] 
  Print view
Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Sleeperi, OBA su palaaa, oba dvaaa!!!!!
PostPosted: Tue Mar 24, 2009 1:04 pm 
Plahuter

Sleeperi, OBA su palaaa, oba dvaaa!!!!!

PostPostao/la ot0_m0t0 » 24 ožu 2009 11:59
Skeniranjem sam pronasao jako cudnu rupu, zvala se m555 u Addalene sistemu 4 jumpa od vylade. U toj rupi dobivate 40% bonus na capacitor velicinu sto mi je jako dobro doslo posto sam ammarac. Daljnji sken je pokazao mjesto gas clouda!! Oh daaa score.
Vec nekoliko dana trazim gas coud jer me interesiralo kako se to "kopa". Skill za to je Gas Cloud harvesting i kosta 23 milijuna, koliko lvla skilla toliko harvestera mozes upaliti istovremeno. Gas Cloud Harvester modul je oko 3 milijuna.
Nakon sto sam bookmarkiro rupu i gas otiso sam doma po harvestera, tj, cruiser sa harvesterima, relativno jeftin oko 15milijna sve skupa. Bio sam siguran da ce zavrsit u komadima ;)
Po ulasku u prethodno prazan gas cloud OPA evo sleepera. PSmtr. Nista begam nazad jedva, i odlazim doma po assault ship.
Setup je na Odmazdi bio:
....
[Retribution, New Setup 1]
Small Armor Repairer II
Co-Processor II
N-Type Thermic Hardener I
N-Type Thermic Hardener I
N-Type EM Hardener I

Cap Recharger II

[empty high slot]
Medium Pulse Laser II, Conflagration S

[empty rig slot]
[empty rig slot]
...........

80DPSa, Rezisti 75%em 81%ter 70%kin 87%ex, Efective hp 6.747 speed 333ms.

Racunao sam da cu i to popusit ali na moje iznenadjenje mali su sleeperi pali i malo sam pjevao Oba su palaaaaa. Prva dva ikadaaaaa. Nakon beganja,popravljanja i vracanja nazad sjebo sam i velikog. Na pola bitke mi je rikla veza. Dok sam se reconectao ocekivao sam jaje no na moje iznenadjenje ovaj sleeper je civilizirano prestao pucati ;) Znaci moze se odlogirati ako vidite da budete spusili brod. ( Edit: jaooo Toni jaaooooo).
Nakon toga otisao sam doma po harvestera i sa njim skupio wreckove i krenuo gas cloud cuclat no....

Image

Kako se to radi? Moras se malo lupit po celu i u overview omogucit "harvestable gas cloud". Nakon toga se targeta i cucla normalno.
Pocetno odusevljenje je bilo ogromno jer se plin Fulerite 70 prodava u bilijunskim iznosima na contractima. I tako presretan ja idem iskrcati teret nazad u high kad me na ulazu u rupu presretnu pirati..... a ja pun plina vrijednog pola bilijuna..... samo sam osjetio srce u grlu kako mi kuca. Maderfakeri su me scrambali, nisam imao topova niti AB... zbog necega su odustali i ja sam pobjego u high na sigurno..... i opet je rikla veza. Kasnija analiza je pokazala da taj plin zapravo vrijedi svega par milijuna u najboljem slucaju, isto kao i loot i salvage od sleepera.
Dakle riskirao sam 30 milijuna vrijedan brod za 3 milje zarade, ali se totalno isplatilo. Bilo je super napeto i uzbudljivo, priceless!!
Jos sam uvijek u toj rupi pa pozivam ekipu da mi se pridruzi navecer u harvestanju.

Profile  

Search for:
Home Page Home Page  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]