[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
ELITE ALLIANCE FORUM • View topic - EVE - Sto nas ceka u iducoj godini

ELITE ALLIANCE FORUM

EVE Online ELITE Alliance and friends forum
Home Page Home Page Home Page Home Page
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics

Delete all board cookies

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Home Page Home Page  [ 11 posts ] 
  Print view
Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: EVE - Sto nas ceka u iducoj godini
PostPosted: Fri Nov 14, 2008 4:30 pm 
Frajer

Mislim da video govori vise od pisane rijeci

http://uk.youtube.com/watch?v=k-DPqnifEIg

"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders."
--Anonymous

Profile  

Post subject: Re:EVE - Sto nas ceka u iducoj godini
PostPosted: Fri Nov 14, 2008 10:43 pm 
Gazda jezda

bilo je i vrijeme... ;))

NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite
VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS
ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO

Profile  

PostPosted: Sat Nov 15, 2008 1:11 am 
Plahuter

Ako to naprave, napokon vise nece po 8 istih brodova izlaziti iz stanice odjednom... iako se meni cini da cu se drzati uz tradicionalne caldari dizajne, nekako su mi prirasli srcu :)

Profile E-mail  

PostPosted: Sat Nov 15, 2008 1:09 pm 
smutljo

samo da ne uspori igru

Profile  

PostPosted: Mon Nov 17, 2008 9:16 am 
Plahuter

OmG.....kako je to dobro....neopisivo dobro. Ja opce nemoram ici gledat negdje po netu jel ima jos koja igra ovakvog tipa ovoliko dobra, jer nemoze biti. Nitko nemoze napravit toliko opsiran svemir samo tak.... cak ni EA. Ovo ti daje ono sta u EVE najvise volim: slobodu. Vidim....pojavljivat ce se nacrti u skrivenim djelovima svemira....dobro da imamo istrazivaca u corpu :)

Profile  

PostPosted: Mon Nov 17, 2008 4:27 pm 
Plahuter

Opsiran je, ali ja sam jos uvijek naviknut na GW... updateovi svakih tjedan dana u kojima se balansiraju razliciti aspekti igre ili charactera, bugovi koji se sankcioniraju u roku od 24 sata... nema nikakvog DTa a sve radi bez problema, dok je u EVEu kronican problem laga, bugova, problema sa serverom, a igra se balansira svakih nekoliko mjeseci skupa sa expanzijom... ne bih se bunio ali jos sa obzirom da se EVE placa ne znam kako si mogu to priustit...
ali ajde, to je mala zrtva za takav sandbox svemir ;)

Profile E-mail  

Post subject: Re: EVE - Sto nas ceka u iducoj godini
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 2:56 pm 
spija

ja takoder vise volim standardne caldari dizajnove,iako ovaj novi dizajn slican drake-u obecava, no barem necemo vidat cesto isti brod, ,kako sam ja vecinom u tuntarrasu a tamo ima vjerojatno najveci broj drake-ova u igri, ja sam nabrojo barem 45-50 ,,

u biti vidit cemo.,iako EVE sve vise postaje kao WoW., a ovo novo dodavanje mogucnosti upravaljanja brodom preko komandnih tipki tj đojsticka pocinje podsjecat na Sf simulacije Tipa ST:Bridge commander,

Profile E-mail  

PostPosted: Thu Feb 05, 2009 3:26 pm 
Plahuter

Pa sto fali bridge commanderu? :) Super igra, iako je vise dogfights nego strateska igra kao EVE.

Profile E-mail  

PostPosted: Thu Feb 05, 2009 3:52 pm 
Frajer

Pa ako uvedu da asteroidi zaista smetaju prilikom pucanja.. onda idemo sa frigatama u dog-fight kroz asteroidni pojas... sa đojstikom.. to bi bilo fora

"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders."
--Anonymous

Profile  

PostPosted: Thu Feb 05, 2009 6:02 pm 
Plahuter

Puno puta je bilo trazeno da ubace line of sight (fire) ali to bi izazvalo previse laga... a i bilo bi problema sa borbama u high secu, jer bi iskusni igraci koristili BSove novih kao meat shield.. ipak je steta, jer bi tako fleet borbe dobile novu takticku mogucnost

Profile E-mail  

PostPosted: Thu Feb 05, 2009 11:25 pm 
Grintavac

Stara prica, predstavljeno prije 3 mjeseca na Fanfestu na Islandu...
T3 brodovi... uz wormhole gdje cemo nalaziti stuff da mozemo napraviti ove T3 brodove, jos je tu i hodanje po stanici...
Uz naravno optimiziranje servera da moze podnijeti sve vise i vise ljudi u fightu...
Prije dvije godine fight od 150 ljudi u sistemu je rusio sistem, to je naraslo na 400-500 kao granicu, sad izdrzi i preko 1000...
A sto se tice T3 brodova, bit ce u prvo vrijeme samo cruiser size ako se ne varam...svaki dio koji ukomponirate dat ce neku karakteristiku brodu... tipa ako stavite propulsion sistem koji je najbrzi, necete imati puno armora i shielda i necete moci nositi puno topova... nesto tipa moci cete kombinirati sve od HAC-a do recona, ali necete moci imati HAC koji warpa cloackan...
Ali cete imati mogucnost da u neki sistem prebacite vas T3 brod i dovucete jos nekoliko komponenti i imate multifunkcionalni brod, dok do sad ste morali imati po jedan brod za svaku ulogu (recon, logistic, HAC, HIC)...

Profile  

Search for:
Home Page Home Page  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]