[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
ELITE ALLIANCE FORUM • View topic - Yo deckovi!

ELITE ALLIANCE FORUM

EVE Online ELITE Alliance and friends forum
Home Page Home Page Home Page Home Page
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics

Delete all board cookies

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Home Page Home Page  [ 13 posts ] 
  Print view | E-mail friend
Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Yo deckovi!
PostPosted: Sat Feb 28, 2009 10:10 am 
Plahuter

Yo deckovi!
Uplatio sam igru dalje znaci Im back....kinda ;) Uglavnom idem sljakat na teren i nema me koji mjesec, ali to znaci da ce bit para za igru pa nek se lik skilla. Dat cu pass Nbelite-u pa mozda mi on lika propelja koji put nekuda ako pozeli.
Glavna vijest je : Megathron JE NA CARINI!
Zasto tako dugo you ask? Well nije doso sto godina pa sam poslao mejl u EoN reko kaj koji k? Kaze dasa cek da vidim, jao mali iz podruma zaboravio poslat. Kaze direktor dobit ces ti svoj brod makar ga ja moro poslat sam. Mda... Za dva dana eto Fedex gospodja me lovila posvuda sa nekakvom punoci pa je to rijeseno.
Nadam se isporuci... ubrzo. Vikend, carina, balkanci.... neznam.
Kad dodje mozemo na neku pivu pa se vidimo jer me zanima gro toga.
Jeste presli u nulu, imamo POS, ocemo radit T3 brodove, koji kurac radite onaj neki Aphkoho wtf je to, slazemo titana?
E da i zaboravio sam ali nakon malo resercha pronasao sam nacin da vam osiguram svima Megathron modele po promotivnoj cijeni. Treba jos samo manufacturing rijesit kao i minerale koje morate sami donesti ;)

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Yo deckovi!
PostPosted: Sat Feb 28, 2009 2:45 pm 
Gazda jezda

ha?

daj to malo polakse...jebate, ko da smo krumpiri

NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite
VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS
ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Feb 28, 2009 9:05 pm 
Plahuter

Megathron ce uskoro doc, nadam se ponedeljak.
Igru sam platio ali mene fizicki nema, na terenu sam. Zamolio bih te da mi skilas lika i ako zelis koristi ga za kaj ti vec treba. Uzmi si moje Isk-ove samo mi vrati kasnije kad opet ja preuzmem kontrolu. Fer?

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Mar 01, 2009 2:12 am 
Frajer

Super za Megicu.. U iščekivanju smo prvih slika..
Za informacije, polako, nije žurba (ili bolje rečeno: Nije priša). Većinu događaja ionako vidiš preko foruma.. Lajaviji smo od većine lokalnih EVE komjunitija :-P

"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders."
--Anonymous

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Mar 02, 2009 5:42 pm 
Gazda jezda

Nema frke oto

NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite
ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Mar 05, 2009 7:56 am 
Plahuter

Hej ho, jucer 4.3.09 sam bio u moru. Fakin su prekinuli vodu u gradu a ja prljav ko svinja...reko u more. Sta da kazem uso sam do koljena i morao sam redifinirati pojam "jebeno hladno"...a onda je naisao val. Nakon toga ti je bura topla ko fen za kosu. Vratim se gore i otkrijem da se voda vratila u cijevi... :x

Htio sam da je Megaica dosla doma na adresu. Al mene nema da ju raspakiram.. :(
Prije isporuke sam moro platit carinu za nesto sto je nagrada.... 450kuna!!!! Mamicu im.

Brijem da niste skuzili sta sam htio reci....imam ideju kako da "iskopiram" svoj model tako da ga mozete svi imati, svaki svojeg. Pogledajte si na jutubi molding and casting. Volja je tu.... bumo vidli kako ste zainteresirani.

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Mar 05, 2009 10:52 am 
Frajer

carina 450kn?? Pa na EVE-online webshopu možeš kupiti Megija za stotinjak dolara. Banda lopovska (naša).

"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders."
--Anonymous

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Mar 05, 2009 12:55 pm 
Gazda jezda

jebemti...

pa ni poklon nemozes dobit

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Mar 06, 2009 6:52 am 
Plahuter

Zuraludne wrote:
carina 450kn?? Pa na EVE-online webshopu možeš kupiti Megija za stotinjak dolara. Banda lopovska (naša).

120 dolara plus 500 kuna carine pa si racunaj. Moj je bio naveden da vrijedi 60$ kao, pa carina 450 kn.
Oko 1200kuna ce te model izac na kraju.

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Mar 06, 2009 11:28 am 
Gazda jezda

pa jebem ti..stvarno dobar bajk ti mozes za tu lovu kupiti..

jest da je frigata (JC Torres)..ali ideee

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Mar 07, 2009 11:36 pm 
Frajer

Da ponovim, ako se slučajno zaboravilo, kad ćemo vidjet slikeeee!!!
EEE Oto.. slike slike slike .. razne poze .. Mega gore, dolje lijevo desno, ti na megi, mega na tebi .. ups..

:twisted: :lol:

--Anonymous

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 7:56 am 
Plahuter

Na terenu sam, imam web n walk zato sam na forumu ;) Model mi je doma, neraspakiran. Slike u petak ili subotu :) Predlazem odmah da se u nedelju nadjemo u medi, ja ga donesem pa se igrajte s njim. A ocu i sa nasim CEOm popit pivicu...i tonija ocu vidit ;) Ajde.... bute dosli?

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 12:08 pm 
Gazda jezda

sorry beba..ali vikendima nemam prava na takve odluke... preko tjedna sam slobodan..
Neki od nas slobodu kupuju na dnevnoj bazi, ja sam svoju kupio na ovaj nacin :)

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
Search for:
Home Page Home Page  [ 13 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]