|
| Author |
Message |
Zuraludne
|
Post subject: SF priča Posted: Fri Mar 27, 2009 1:02 am |
|
 |
| Frajer |
|
|
|
Dobar ti je tekst.. Počeo je malo u haiku stilu, već sam razmišljao odustati i pripremao nježan pljuv na forumu.. ali srećom glavni tekst je brzo stigao.
KLAP KLAP Ugodno sam iznenađen sadržajem. Odlično si to sastavio. Samo tako dalje.
Preporučujem ti: 1. Da na neki način oplemeniš tekst sa ponekim grafikama (može čak i in-game screenshot ili neka fotka nekog elementa koji se spominje u tekstu). Nije nužno, nije hitno .. samo da razmisliš malko o tome
2. Tekst je previše skriven iza brda sveg ostalog sadržaja. Daj se malko potrudi i izmarketiraj to malo bolje - zaseban odjeljak, dio glavne stranice, šteta da se ne može intuitivno do njega doći.
"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders." --Anonymous
|
|
| Top |
|
 |
dado
|
Post subject: Re: SF priča Posted: Fri Mar 27, 2009 9:08 am |
|
 |
| Hantravac |
Joined: Thu Sep 11, 2008 1:57 pm Posts: 73 Location: Koprivnica |
|
|
|
he he novi isac asimov
fakat nije lose
|
|
| Top |
|
 |
Kazimir
|
Post subject: Re: SF priča Posted: Fri Mar 27, 2009 2:52 pm |
|
 |
| Hantravac |
|
|
|
Eh, ovo me podsjetilo na vremena kad sam gutao skoro jednu SF knjigu dnevno.
Nisam književni kritičar, i uvijek emotivno pristupam nekom tekstu. Ovaj mi se svidio i nadam se da će jednog dana osvanuti u obliku knjige.
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: SF priča Posted: Fri Mar 27, 2009 3:51 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
Joined: Mon Nov 26, 2007 8:22 pm Posts: 986 Location: Zagreb |
|
|
auu.. dajete mi volje  zura.. slike su mi bile u planu..ali nekako sam se sramio bilo sta dodavati da mi bude lakse i brze skinuti ako me popljujete Sto se tice linka... znas da spremam sveopce razmjestanje stranice, cim nadjem vremena da sredim hebeni template... pa cu onda linkove malo marketinski ojacati..mozda kao module sastrane sa najavom..mozda kao... ne znam..pada mi na pamet svasta...ali treba to odraditi... hvala na komentarima..bio bih zahvalan i da su losiji..ovako sam zahvalan i sretan  )
NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO
|
|
| Top |
|
 |
Kazimir
|
Post subject: Re: SF priča Posted: Mon Mar 30, 2009 7:31 am |
|
 |
| Hantravac |
|
|
Nastavak priče mi je jednako zanimljiv. S nestrpljenjem očekujem dalje. 
|
|
| Top |
|
 |
Kazimir
|
Post subject: Re: SF priča Posted: Fri Apr 03, 2009 1:00 pm |
|
 |
| Hantravac |
|
|
Pročitah i treći nastavak. Odlično napisano. Kao da gledam film. Neno, kad završiš, pošalji tekst u Hollywood, možda se i snimi film. 
|
|
| Top |
|
 |
lordzaci
|
Post subject: Re: SF priča Posted: Fri Apr 03, 2009 9:18 pm |
|
 |
| Grintavac |
Joined: Wed Jan 09, 2008 7:14 pm Posts: 32 Location: Zagreb |
|
|
odlicno napisano neno, svaka cast.... jos ces postati pravi pisac 
|
|
| Top |
|
 |
Zuraludne
|
Post subject: Re: SF priča Posted: Fri Apr 10, 2009 11:46 pm |
|
 |
| Frajer |
|
|
Freelancer... još jedan odličan uradak.. Pišeš brže od Arthura C. Clarkea i Isaaka Asimova zajedno  Nego, jesi li već kontaktirao nekog izdavača SF-a? Ili drugi način: otvori novu web domenu i tamo drži samo poglavlja za knjigu (e). Stavi donate 5$ through paypal za olovku, papir i novu tipkovnicu.
"Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders." --Anonymous
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: SF priča Posted: Sat Apr 11, 2009 6:05 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
njet ti losha ideja... btw..vec su dva nova poglavlja gotova, da ne padem u deficit u objavljivanju..sad sam miran dva tjedna 
NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO
|
|
| Top |
|
 |
Zuraludne
|
Post subject: Re: SF priča Posted: Wed Apr 29, 2009 12:03 am |
|
 |
| Frajer |
|
|
|
ovo novo poglavlje "san i java" je super.. jedva čekam što se dalje zbilo
|
|
| Top |
|
 |
Kazimir
|
Post subject: Re: SF priča Posted: Wed Apr 29, 2009 3:54 pm |
|
 |
| Hantravac |
|
|
|
Svaki dan pogledam na stranicama jel se pojavio novi nastavak.
Neno, iskreno se nadam da će se jednog dana pojaviti i knjiga.
|
|
| Top |
|
 |
nbelite
|
Post subject: Re: SF priča Posted: Wed Apr 29, 2009 10:46 pm |
|
 |
| Gazda jezda |
|
|
|
kad vam se toliko svodja..postat cu dva nastavka za 1. maj..da nam bude sretan praznik (ne)rada
|
|
| Top |
|
 |
|
|