Kako sam novi igrač (7-dnevni) EVE-a preko vaše stranice i foruma pronašao sam sve odgovore na svoje početničke nedoumice i probleme. Tako da uskoro možete očekivati naramak glupavih pitanja.
Tko sam i kaj sam, još nisam odlučio jer sam otvorio prvog lika, a kako bi naši stari rekli: "Prvi se mačići u vakum bacaju".
Nažalost neću moći odvajat puno vremena za igru, dnevno sat do dva ovisno kad potjeram djecu na spavanje, a vikendom se nadam malo dužoj partiji, opet ovisno o raspoloženju Gospodarice (čitaj žene).
EVE mi nije prva MMOG igra. Igrao se Battlefield1942, Guild Wars, WOW, Warhamer…., ali mi je dosadio Fantasy svijet te poželih malo promjene i eto mene malo u svemiru (bio sam veliki fan Elite sa C64, a kasnije Reuniona i Oriona).
Moja uloga u dosadašnjim klanovima, guild-ovima, grupama, bandama (kak ih sve već zovu) bila je support-erska, tako da ću se i u EVE-u sigurno baviti istraživanjem ili proizvodnjom (jednom pionir, uvijek proleter).
Sve u svemu volim pojest, popit, a i nekog dobro nalampat (naravno nekog manjeg, slabijeg i nemoćnog).
Dječaci još jednom čestitke na forumu i hvala na pomoći i vremenu koje ste mi uštedili.
Lijep pozdrav i nadam se skorom susretu tamo negdje.