[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
ELITE ALLIANCE FORUM • View topic - nije fair

ELITE ALLIANCE FORUM

EVE Online ELITE Alliance and friends forum
Home Page Home Page Home Page Home Page
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics

Delete all board cookies

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Home Page Home Page  [ 9 posts ] 
  Print view | E-mail friend
Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: nije fair
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 10:19 am 
nije fair da zakljucate topic kada ste me vec osudili a niste mi dali priliku za repliku

nasa ekipa ima svoj stil igre i svoja prezentacijsko-komunikacijska sredstva i nije nam vise bitan neki ELITE Corp ili neki tipovi koji su nam cijelo vrijeme kvocali da nista ne radimo i da nista ne pridonosimo. Dado spominje neku suradnju ali ne vjerujem da se vecina slaze s tim. Mislim da, bez uvrede, nam je sada puno bolje i da nemamo potrebe za suradnjom sa bilo kakvom strahovladom i svojevoljnim ispadima.

Ispricavam se na neugodnostima ali ovo je trebalo biti receno. Necu vise postati ovdje i ovo je moja zadnja posjeta ovom forumu i stranici.

Report this post

Reply with quote  
 Post subject: Re: nije fair
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 12:11 pm 
Hantravac

a mogo si i bez ove posjete isto, smece provokatorsko

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 4:32 pm 
Đe si Gj, đe si Neko, sta ima ljudi...

Nisam dugo bio na afk forumu...samo se motam po KIA forumu i citam gluposti na OHGOD forumu..al ovo je zakon, ovo je jace od Goonsa!
Ovo je kao neki nastavak threada viewtopic.php?f=69&t=1894 i svidja mi se...volim kad se ukljuce emocije u igru, to je mmo, to je zivot..svaka cast \o/

No da neduzim, meni je taj Neko po stilu pisanja i po onome sto svaki covjek ima..savjest...vrlo ocigledan....mislim da je taj Neko sam NB :idea:, eto to je moje strucno misljenje.

Da napomenem, sedam dugih godina sam radio u nasem mup-u i imam nos za te stvari. Ako netko misli drugacije "slobodno" nek kaze (znam di zivite :evil: )

Nemojte vise zajebavat covjeka, oprostite mu....sto je tu je, gotovo je. Ajmo sad zavaladati new edenom u ime Hrvaške!!!

Puno pozdrava svima o//

Voli vas vaš Brbarlow, Foulplay, Tesla Intaki, Eve Einstein, Knight Jedi, Eve Tesla i drugi....

over and out

Report this post

Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 5:27 pm 
smutljo

ej brb ja stvarno ne znam sta ti radis na ovom forumu to cu ti reci i u lice kad te vidim, ali evo i ovako da ti kazem sta mislim da vide svi,mislim da si se zacopao u naseg tonija i da ti se jako svidja on i njegov stil,negova pojava i da jednostavno ne mozes bez njega. kako ja vrlo cesto komuniciram s tobom u svakoj drugoj recenici ti se podsvjeno,da ti to i ne primjetis ubacuje neka slova iz njegovog imena TO NIje tako trebalo ispasti, TO NIsam dobro fitao, kad narucujes pice narucujes kavu i TONIc omiljeni politicar ti je TONIno Picula....da ne nabrajam dalje... prema tome,ja cu gledati da ti izadjem u susret koliko god mogu,popricat cu s njim ako treba pa da odradimo i neko upoznavanje licem u lice,sve to samo da mi ti kao prijatelj ne patis vise za nasim tonijem i nasem forumom, prema tome ne moras vise dolazit na nase forume i smijat se nasim raspravama od sad cemo mi dolazit na neki tvoj forum i smijat se tebi i tvojim svabama

eto puno pozdrava i cu soon

Report this post
 Profile E-mail  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 5:37 pm 
pa zar je to tako ocito? I meni se to desava :oops:

Kal Thor

Report this post

Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 5:40 pm 
Niste vi svi normalni, pustite GJ na miru, neka bude sta hoce, neka ide na pride party ako hoce...ja nisam al podrzavam musku ljubav!

Ljubav a ne rat!

Neko

Report this post

Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 5:48 pm 
ollio wrote:
ej brb ja stvarno ne znam sta ti radis na ovom forumu to cu ti reci i u lice kad te vidim, ali evo i ovako da ti kazem sta mislim da vide svi,mislim da si se zacopao u naseg tonija i da ti se jako svidja on i njegov stil,negova pojava i da jednostavno ne mozes bez njega. kako ja vrlo cesto komuniciram s tobom u svakoj drugoj recenici ti se podsvjeno,da ti to i ne primjetis ubacuje neka slova iz njegovog imena TO NIje tako trebalo ispasti, TO NIsam dobro fitao, kad narucujes pice narucujes kavu i TONIc omiljeni politicar ti je TONIno Picula....da ne nabrajam dalje... prema tome,ja cu gledati da ti izadjem u susret koliko god mogu,popricat cu s njim ako treba pa da odradimo i neko upoznavanje licem u lice,sve to samo da mi ti kao prijatelj ne patis vise za nasim tonijem i nasem forumom, prema tome ne moras vise dolazit na nase forume i smijat se nasim raspravama od sad cemo mi dolazit na neki tvoj forum i smijat se tebi i tvojim svabama

eto puno pozdrava i cu soon

Mrš, ja TONIja postujem i zato naglasavam TONIk, TONIno Picula, on je jedini koji mi je dosao pomoci kad me u Providencu napao neki peder sa commandshipom...jedino sto ga je taj peder raznio jednim pucnje al nema veze, pokazao je da je spreman umrijeti za prijatelje!

A vidis da ga i ostali vole i postuju!

TONI je zakon a ti si ljubomoran Ollie12, i sad sumnjam u tvrdnju da je taj Neko NB....a da nisi ti taj A? A? priznaj!!!!

Report this post

Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 6:08 pm 
Hantravac

NE SPOMINJITE IME BOZIJE UZALUD
mogli bi mi izlizati ime pa nece biti vise fora

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 8:05 pm 
Gazda jezda

sad ste stvarno prevrsili, ali bas svaku mjeru :)))

bravo djuka..ti si apslutni genije i steta sto ti se toni svidja ...ja bi te zenio :)

NBElite - the one and only .......... necu imati s kime ostati mlad,ako svi ostarite
VIVA LA PIVA ................. IN VINO VERITAS
ylno dna eno eht - etilEBN .......... ali i nije sve tako sivo, kad imas s nekim otic na PIVO

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
Search for:
Home Page Home Page  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]